P1240503.jpg
blue selkie goud.png
P1240467.jpg

Taramar Seeds er en islandsk oppstart grunnlagt av to professorer ved University of Island, professor Gudrun Marteinsdottir PhD i marin økologi og Kristberg Kristbergsson, PhD i matkjemi, MSc og M.Phil i matteknikk.

 

De tar sikte på å kanalisere sin vitenskapelige ekspertise til utvikling av meget rene, syntetisk og kjemisk frie hudpleieprodukter.

 

De høster islandsk tang og bruker de kraftige ekstraktene i produktene.

Angan Hudpleie er født fra Islands rotfestede kulturelle ritualer: Bading i naturlige geotermiske bassenger, det arktiske hav og bruk av gamle midler med ville, håndplukkede arktiske planter. Planter og urter som har blitt brukt i århundrer for å gi næring til og kurere huden.

 

Å vite viktigheten av å bruke rene, naturlige ingredienser, bruker Angan formler som er effektive og inneholder bare organiske, villproduserte ingredienser fra bærekraftige kilder som er bedre for deg og bedre for miljøet.

P1240495.jpg
P1240463.jpg

Som et av få selskaper i Norge som høster villalger, har Lofoten tang en plikt og et ansvar for å beskytte og beskytte økosystemet.

 

Bærekraftig høsting for dem betyr at metodene sikrer gjenvekst og minimal innvirkning på livet i havet. Deres kartlegging, risikovurderinger og høstingsmetoder er undersøkt og gjennomgått for å sikre høy kvalitet og optimal gjenvekst.

Grims Have Såpeverksted er et mindre selskap på Sørlandet som lager naturlig kosmetikk uten konservering, parabener og sls.

 

Blomstene og urtene som de bruker i såper og salver, dyrkes økologisk. De høster gjerne ville planter i skjærgården.

 

Grims Have-produktene er friske og derfor laget i små porsjoner.

P1250307.jpg